Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Markéto, oni se jako ubožáci a zločinci nechovají. Oni zločinci a ubožáci jsou.

5 0
možnosti

Musí to být pravda, vždyť to říkali v televizi, že slečno či paní. A logika? Jukněte na mapu, kdeže to leží ten Mariupol. Asi se tam mluvilo vždy rusky. Co z toho asi plyne? Nu Rusové ruským civilům brání v opuštění města, že. I tu českou televizi posloucháte nepozorně. Koridory byly vytvořeny, ale střelba z strany Rusů jim zabránila odejít. A to jste ještě nezmínila jinou krutost, taky z televize, považte ti Rusové odvlekli ruské civily do Ruska. A to vše podle ukrajinských zdrojů.

No zase pámbůh holt někomu nenadělil.

3 9
možnosti
PK

Viděl jste fotografie z Mariupolu? Já jen abych věděl, zda oba píšeme o tom samém městu. Přeci jen, pravděpodobně sledujete naprosto jiné zpravodajství, pokud jste zde schopen napsat, že někomu nebylo naděleno. Pokud jste tím myslel sebe Sašo, tak pak alespoň v tomto ohledu kvituji váš úsudek.

8 0
možnosti
PL

P65e67t38r 60L60u17k85e15š

28. 3. 2022 11:50

Určitě se nebudu "usmívat na nad fotkami zastaralé vojenské techniky, která se využívala v bojích za první světové války". Situaci by to asi usnadnilo, ale zase tak zastaralou technikou Rusko bohužel nedisponuje. Jinak souhlas...

3 0
možnosti
Foto

Informace v článku pana Zdechovského vyvracejí představy o zastaralé technice. Dokonce se i ČR postarala o její modernizaci.

Budeme si pamatovat barbarství, které nikdo nečekal. A někteří z nás si budou pamatovat i naše významné kolaboranty, zatímco jiní je budou zase volit, aby zatopili těm, kdo vládnou dnes.

4 0
možnosti
JK

Moc dobře napsáno.R^

5 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

5 1
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 814x
Markéta Vyvlečková (1985)

Rodačka z Českého Těšína, ekonomka, vedoucí kanceláře europoslance, členka KDU-ČSL a celoživotní optimistka.

Miluje běh, hudbu, hory, adrenalin a vtipné lidi, kteří umí dodržet své slovo.

Seznam rubrik