Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Alespoň stát ušetří na jeho věznění, které není k ničemu. Janoušek odškodnil poškozenou a tím by to ve svobodné společnosti mělo končit. Pokud ho chce stát ždímat, musí to vzít přes politiky, co mu přihrávali státní zakázky.

2 3
možnosti

Takže podle vás, kdo má prachy na to, aby mohl odškodňovat své oběti, může jim klidně lámat kosti? Poněkud svérázné pojetí svobodné společnosti, ale u vás už se ničemu nedivím.:-/

3 1
možnosti
Foto

J54o48s36e52f 23B26á68r32t94a

17. 1. 2022 16:42

Taková soudkyně Králová by mohla vyprávět ;-D

2 0
možnosti

Králová už je odstavená do důchodu! Naštěstí už nemůže škodit.

0 1
možnosti

Domnivam se, ze to prislovi o te rybe je pravdive.

Proc nemaji takove kauzy v opravdu demokratickych zemich?

4 0
možnosti

Všude je to stejné.

;-(

2 1
možnosti

J74a46n 77R58á71ž

17. 1. 2022 15:47

S nosnou myšlenkou článku, že se neměří všem stejně se nedá nesouhlasit.R^ Některé příklady této nerovnosti, se kterými se setkáváme skoro denně, jsou až "do nebe volající".

Mne nejvíce štve rozdíl v posuzování odpovědnosti za škodu a její náhradu v případě, že ke škodě dojde v souvislosti s prokazatelně nesprávným úředním postupem u všech zaměstnanců státu a běžných občanů. . Počínaje řadovým úředníkem magistrátu a konče státním zástupcem, či soudcem., kdy mlžeme pozorovat jistý druh jejich hájeni před osobní odpovědností za následky jednání, jehož důsledkem je vznik škody. Například u soudců jsou mnohé závěry kárného senátu v poměru ke způsobené škodě, nejenom hmotné, přímo trapné.

PS. K Janouškovi, či Rathovi lze říci jen to, že dnes jsou společensky i politicky odepsaní a zbytečně se v jejich případu pitvat už nemá smysl, i když chování Janouška při přerušení trestu bylo provokativní.

2 0
možnosti

Takový Rittig a jeho kamarádi z Dopravního podniku si zaplatili takové advokáty, že ti dokázali soudci, že jsou naprosto neviní.

;-D

6 1
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 814x
Markéta Vyvlečková (1985)

Rodačka z Českého Těšína, ekonomka, vedoucí kanceláře europoslance, členka KDU-ČSL a celoživotní optimistka.

Miluje běh, hudbu, hory, adrenalin a vtipné lidi, kteří umí dodržet své slovo.

Seznam rubrik